Beweeg met je muis over het info-icoon voor meer informatie.

Keukentafelgesprekken

Zeven bevlogen kmo-ondernemers ontmoeten elkaar voor het eerst bij een ontbijt aan de keukentafel … ergens in een huis in Vlaanderen. Gedurende twee uur zoeken ze samen het antwoord op de vraag: “Hoe kan ik vandaag nieuwe toegevoegde waarde creëren of marge-erosie vermijden?”

Duur : 2 uur

Co-creatie atelier

Een atelier is de werkplaats van de compagnons van U-Factory. In kleine groep bekwamen ze zich samen, al doende, in het bouwen van nieuwe toegevoegde waarde. Eén doel: in een blijvend ritme nieuwe added value creëren, vanuit de kracht van mensen.

Duur : 6 uur

Versnellingstafel

Eén initiatiefnemer legt zijn of haar eigen vraag op tafel, andere compagnons sluiten ad hoc aan uit gedeelde interesse, of met hun ervaring en expertise.

Duur : 3 uur. Plaats : in het bedrijf

Deep dive

In een Deep Dive vertaal je de eerdere cocreatie en kennisdeling uit het atelier naar je eigen bedrijf, met je eigen medewerkers en in je eigen bedrijf.

Duur : 4 uur. Plaats : in het bedrijf

Collectief

Alle compagnons ontmoeten elkaar op een jaarlijks symposium. Dit is hun unieke kans om mee vorm te geven aan het vervolg van de coöperatie, om nieuwe banden voor nieuwe ateliers te smeden en om geïnspireerd te worden door toonaangevende ondernemers en sprekers op het podium.

Duur : één dag

Makers day

De intrapreneurs in uw bedrijf krijgen de kans om mee in de wereld van innoveren en toegevoegde waarde te stappen. Gedurende één lange en intense dag werken zij in kleine teams aan ideeën en concepten die hen, en jouw bedrijf, nieuwe impulsen geven.

Duur : één dag

Open campus

Gedurende één dag ontdekken jouw ondernemende medewerkers zingeving, zelfmotivatie, zelfkennis, zelfvertrouwen: hun 4 basisstenen om florerend te creëren als ‘mensen onder elkaar’.

Duur : één dag

Online platform

Alle compagnons staan met elkaar in contact via een online platform. Zij vinden er alle afspraken, tools en deliverables terug. Maar vooral : ze kunnen elkaar aanspreken voor extra peer-to-peer support en boeiende cocreatie-stappen.